Koreai reflexterápia

A kéz és lábfejen, a test minden részének megfelelően magas aktivitású pontok találhatók. Ezek a területek, az ember anatómiai felépítésének kicsinyített változatát tükrözik.
Betegség esetén, a sérült testrész jelzéshullámokat küld a pont felé és ingerelhető állapotban hozza azt, mely éles fájdalommal reagál. A pont ingerlésekor energiahullám indul el, mely a beteg testrészre gyógyító hatással van.
A su-jok terápia egy új, ismeretlen, ma még az akupunktúra területébe tartozó terápia – egyszerű, könnyen használható és rendkívül hatékony. Teljes mértékben a kézre és a lábra koncentrál. A su-jok kifejezés két koreai szóból áll, melyben a su kezet, a jok pedig lábat jelent. Mielőtt a su-jok terápiát Park Je Woo felfedezte ismertek voltak más, a kézre és a lábra fókuszáló gyógyító és diagnosztikai mikroakupunktúrás rendszerek. Ezek azonban olyanok voltak, mint a mozaikok, nem engedték láttatni az egész rendszert és annak értékét. A su-jok terápia összerendezi ezeket a mozaikokat, hogy egy tiszta, teljes képet mutasson, és ezzel egy nagyon hatékony, emellett egyszerű rendszer váljon elérhetővé minden gyógyulni vágyó ember számára. Ez az egyszerűség és minőségi összegződés teszi a su-jok terápiát a 20. század nagy orvosi felfedezésévé.
A su-jok terápia alkalmazásához nincs szükség orvosi tanulmányokra. Professzor Zhanaidarov, a kazahsztáni su-jok akupunktúrás szövetség elnöke szerint a su-jok gyakorlatilag eltörli a határt a hivatalos orvoslás által el nem ismert gyógyítás és az egészségügyi és prevenciós intézkedések között, amelyekre nagyobb figyelmet kellene fordítani.
A su-jok nem igényel speciális feltételeket, felszerelést, drága eszközöket, és bármikor, bárhol, bárki által sikeresen használható.
A su-jok-ot bármelyik szerv, ízület és testrész gyógyítására lehet használni. Tulajdonképpen minden betegség gyógyítható vele. Nincsenek korlátozások és ellenjavallatok a használatára. A terápia számos olyan krónikus betegség kezelésében is hatékony, amelyeket eddig nagyon nehéz volt kezelni, vagy a mai napig gyógyíthatatlannak bizonyult. A su-jok terápia minden más gyógyító eljárással együtt alkalmazható. Amennyiben gyógyszeres, gyógynövényes, vagy más gyógyító eljárással együtt alkalmazzák, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. A su-joknak egyes akut stádiumban lévő betegek számára életmentő hatása van, amikor azonnali és hatékony elsősegélyre van szüksége.
Mostanáig nem létezett az emberiség számára ilyen egyszerű, praktikus és széles körben használható gyógyító eljárás. A su-jok terápia nem a jelenleg gyógyíthatatlan betegségekre kínál csodaszert, hanem az emberek hétköznapi betegségeinek legyőzésében segít. Ezért nevezhetjük a 20. század nagy orvosi felfedezésének.

Vissza a kezeléshez:

error: Content is protected !!