Tibeti fej- és arcmasszázs

facial-massageA módszer az egészen lágy simogató mozdulatoktól – az arcon – az erőteljesebb, serkentő mozdulatokon keresztül – a koponyán – az energiapontok finom nyomásáig különböző technikákat használ. A koponyamasszázs része a gyengéd hajhúzás is, mely igen kellemes érzés és jó hatással van a hajhagymákra. Fontos része a homlok és halánték területén lévő stresszpontok kezelése és a fül masszírozása. Akár egy negyedórás kezelés is nagyon jó eredményt hoz.
A fejbőr és az arc energiapontjainak masszázsával az egész testet kezelhetjük. A fej az emberi test fővárosa, és az összes energiacsatorna egyesülése helye.

Hatása:

Energetizálja a hajas fejbőrt, növeli a szellemi frissesség. Megállítja a hajhullást, serkenti a hajnövekedést és fényesebbé, ellenállóbbá teszi a hajszálakat, segít egyéb fejbőrproblémák esetén. Oldja a mentális és fizikai feszültségeket, megszünteti a fáradtságérzetet. Támogatja az emlékezőképességet, enyhíti az alvászavarokat, az álmatlanságot. Stressz, kimerültség, idegesség, és az ezekből adódó szemfáradtság, fejfájás, nyak- és vállfájdalmak kezelésére is ajánlott.

Kontraindikáció:
• migrénes roham,
• daganatos betegség,
• nyirokmirigy-duzzanat.

Jelentkezés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hírlevél
[mailpoetsignup mailpoetsignup-74 mailpoet_list_3 default:on]

error: Content is protected !!